"Ora de desen", sâmbătă, în Parcul Herăstrău

desen-copii2
desen-copii2

Cesarom îi provoacă la creativitate pe toţi copiii cu vârste cuprinse între 4 si 14 ani. Sâmbătă, 15 septembrie, producătorul de plăci ceramice îi asteaptă pe toţi doritorii, în parcul Herăstrău între orele 10:00 -14:00 pentru a participa la proiectul "Ora de desen".

Autor: Ana-Maria Tudor

"Pe 15 septembrie desenăm în parcul Herăstrău! Îi aşteptăm pe toţi copiii pasionaţi de desen, alături de parinţii lor, să ia parte la o experienţă unică -aceea de a desena pe plăci de faianţă", a declarat Toni Teau, Director General al Lasselsberger Romania, companie ce deţine brandul Cesarom.

"Fiecare copil care va dori să participe la experienţa pe care o propunem va avea la dispoziţie un şevalet special creat pentru acest eveniment si un set de markere permanente. Cu această ocazie le oferim celor mici câteva ore în care să îşi exerseze talentul la desen într-un cadru relaxant şi distractiv”, a mai spus reprezentantul Cesarom.

Locul exact al desfăşurării evenimentului este Aleea Michael Jackson, situată la intrarea dinspre Arcul de Triumf în Parcul Herăstrău.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel