Opulența palatului lui Erdogan: șeful de stat are 250 de camere doar pentru el

În ce lux de 590 de milioane de euro trăiește Erdogan: reședința oficială a președintelui turc este de 30 de ori mai mare decât Casa Albă.

Ak Saray - Palatul Alb - a fost terminat în 2014, lângă Ankara. Clădirea are 1.100 de camere și aproximativ 250 îi sunt destinate exclusiv președintelui Erdogan.

Masivul palat este are podele de marmură verde și acri de covor roșu. Potrivit Daily Mail, Ak Saray este de 30 de ori mai mare decât Casa Albă, și este totodată cel mai mare palat construit în ultimii 100 de ani.

Chiar înainte de rezultatul referendumului din această săptămână, președintele autocrat al Turciei, Recep Tayyip Erdogan, s-a bucurat de capcanele și de stilul de viață al unui dictator aspirant.

[citeste si]

Drept exemplu stă luxoasa reședință oficială pe care acesta a construit-o la marginea capitalei Turciei, pe banii generoșilor săi contribuabili.

Cocoțat pe un deal cu vedere la oraș și finalizat în urmă cu trei ani, Ak Saray se întinde pe o suprafață de 30 de ori mai mare decât cea a Casei Albe, având 1.100 de camere, și este considerat a fi cel mai mare palat construit, oriunde în lume, în ultimii 100 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel