Opt polițiști, REȚINUȚI. Ar fi MUȘAMALIZAT un accident rutier

Opt polițiști care ar fi mușamalizat un accident rutier, în care ar fi fost implicat un coleg de-ai lor, au fost reținuți.

Potrivit b1.ro, accidentul a avut loc în urmă cu mai multe săptămâni, iar polițistul implicat ar fi fost din Brigada Rutieră. În urma accidentului, o femeie a fost rănită. Polițistul implicat în accident s-ar fi înțeles, scrie sursa citată, să mușamalizeze cazul împreună cu alți trei polițiști de la Brigada Rutieră, printre care și adjunctul acestei structuri, Daniel Piștea- cel care l-a amendat în trecut pe Traian Băsescu, precum și cu alți patru polițiști de la Secția 2, printre care și șeful secției.

Femeia rănită a fost dusă la spital sub pretextul unui accident de muncă. Victima ar fi suferit o intervenție chirugicală, iar când starea sa s-a amelioaret, femeia a depus o plângere. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a strâns probe în acest doasar a decis ca cei opt polițiști, printre care și autorul accidentului, să fie reținuți.

Polițiștii sunt în fața judecătorilor de la Judecătoria Sectorului 1 care vor decide dacă vor fi arestați sau nu. Șapte dintre ei sunt acuzați de favorizarea infractorului și de fals în acte, iar cel care ar fi comis accidentul este acuzat de părăsirea locului accidentului și instigare la fals.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel