Oprescu vrea să iasă din închisoare! Ce strategie au avocații săi

Avocatul lui Sorin Oprescu, Alexandru Chiciu l-a vizitat sâmbătă pe clientul său, în arestul Poliției Capitalei. Acesta a transmis că va face apel la toate pârghiile care îi stau la dispoziție, pentru a-l elibera din arest pe primarul suspendat al Capitalei.

Un rol important în strategia avocaților apărării îl va juca raportul medical privind starea de sănătate a lui Sorin Oprescu, acesta suferind de nu mai puțin de 12 afecțiuni. De cel puțin una dintre acestea, edilul suspendat nu avea cunoștiință.

”România ar trebui sa analizeze cu mai multă rezervă acest tip de recunoaștere a faptelor, aceste denunțuri. Vom face apel la toate prevederile din legislația internă, dar și la toate deciziile ÎCCJ din 2014, 2015 și ale Curții Europene. Sunt două paliere de abordare, partea de fond, dar, ca oameni, nu putem să tratăm cu ușurință afecțiunile domnului Oprescu. Cel puțin despre una dintre aceste 12 afecțiuni domnul Oprescu nu știa. Avocații trebuie să facă tot posibilul pentru a câștiga. Eu cred că există un element fundamental, dreptul domnului Oprescu la viață”, a declarat Alexandru Chiciu.

”Sorin Oprescu poate fi judecat, condamnat, pe baza unor probe. Dar poate fi cercetat, trimis în judecată într-o măsură preventivă alternativă. Voi apela la toate pârghiile pe care legea mi le permite, pentru a câștiga”, a continuat apărătorul edilului suspendat al Capitalei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel