Oprescu, culisele zilei de sâmbătă. Ce i-a dezvăluit unei jurnaliste

Ioana Răduca a povestit, în ediţia de duminică a emisiunii Sinteza Zilei, amănunte de culise ale interviului pe care Sorin Oprescu i l-a acordat, amănunte care completează imaginea evenimentului de astăzi.

"Interviul era discutat de acum o lună și jumătate, dar a fost perioadă de concedii. Stabilisem absolut întâmplător să facem interviul sâmbătă dimineață. Sorin Oprescu nu este foarte punctual. A întârziat o oră. Era foarte obosit, chiar i-am spus acest lucru. Mi-a mărturisit că este măcinat de un program foarte intens: ziua la Primărie, iar seara făcea operații. Mi-a spus că mulți dintre prietenii săi vor să le opereze rudele. Încă mai merge în spital și își practică meseria. Nu mi s-a părut deloc stresat", a povestit Ioana Răduca.

"După ce am terminat interviul, Sorin Oprescu a rămas să discute cu consilierii, cu oameni de la Administrația Cimitirelor etc. Eu știam că va rămâne acolo să discute despre lucrările de reamenajare de la Palatul Mogoșoaia. Nu mi s-a părut nimic suspect. (...) Acolo era și denunțătorul său. Era foarte nervos. Eu am crezut că este nervos pentru că îi stricasem programul având interviu cu Sorin Oprescu", a mai zis jurnalista care l-a intervievat sâmbătă pe Sorin Oprescu.

VEZI ȘI: Sorin Oprescu, REFERAT DNA. Episodul perna

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel