Oprea, despre poza trucată: Nu mă pricep

Gabi Oprea, poza trucata
Gabi Oprea, poza trucata

Gabriel Oprea oferă explicaţii după ce a postat o fotografie care pare a fi trucată.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea afirmă, referindu-se la fotografia în care apare dând mâna cu preşedintele SUA Barack Obama, pe care este acuzat că a trucat-o, că nu se pricepe să falsifice fotografii, că a primit-o de la echipa care a mers în vizita în SUA şi că Obama le-a întins mâna preşedintelui Traian Băsescu, lui şi ministrului Bogdan Aurescu.

"Referitor la fotografia cu preşedintele Obama: Nu sunt fotograf, nu fac fotografii, nu le prelucrez şi nici nu mă pricep să le falsific! Am primit-o şi eu. Fotografia am păstrat-o în arhiva personală aşa cum am primit-o atunci, după eveniment, de la echipa de atunci", a scris Oprea pe Facebook.

El susţine că în 2011 a fost în delegaţia oficială care a fost primită la Casa Albă şi că preşedintele Obama i-a întins mâna.

"În 2011 am fost la Casa Albă"

"Adevărul este unul singur: în 2011 am fost la Casa Albă, în delegaţia oficială. Preşedintele Obama a întins mâna preşedintelui Băsescu, mie şi ministrului Aurescu", afirmă Gabriel Oprea.

El a scris vineri pe Facebook că în octombrie 2015, într-o vizită oficială la Washington, a semnat, alături de şeful Departamentului de Justiţie, Procurorul General al SUA, Acordul dintre România şi SUA pentru intensificarea cooperării în prevenirea şi combaterea infracţiunilor grave. Printre pozele care au însoţit postarea lui de Gabriel Oprea se poate vedea şi una în care că el dă mâna cu Barack Obama, relatează News.ro.

Comparativ cu fotografia oficială de pe site-ul MAE, în care preşedintele Traian Băsescu îşi strânge mâna cu preşedintele SUA, Barack Obama, braţul drept al lui Traian Băsescu a fost decupat din fotografie, falsul fiind semnalat de jurnalistul Andrei Luca Popescu pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel