Opoziția din Ucraina: Ianukovici a DISPĂRUT. Alegeri de urgență

ianukovici-putin_84597500-1
ianukovici-putin_84597500-1

Deputatul opoziției din Kiev Alexandr Turcinov a declarat, sâmbătă, că președintele Viktor Ianukovici a dispărut, la fel și majoritatea miniștrilor în exercițiu. Turcinov a propus alegeri de urgență. 

"Ianukovici a dispărut. Unicul organ legitim din țară e Rada Supremă”, a declarat deputatul. Alexandr Turcinov a susținut de la tribuna Radei Supreme că dacă în timp de câteva ore, nu se va afla locul aflării președintelui Victor Ianukovici, "Dacă timp de câteva ore nu va fi stabilit locul aflării președintelui, Parlamentul urmează să voteze o hotărâre cu privire la restaurarea orânduirii constituționale". Deputatul partidului Batikivșcina a mai declarat că "Majoritatea miniștrilor în exercițiu au dispărut, plecând într-o direcție necunoscută. De asemenea, nu se știe unde se află președintele țării. Prin urmare, unicul organ legitim din țară rămâne a fi Rada Supremă".

Turcinov a mai propus alegerea de urgență a unei noi conduceri a Radei Supreme, a noului prim-ministru, a unui Ministru provizoriu al afacerilor interne, astfel "să se poată lucra în vederea formării unui nou guvern și numirea unui Procuror General", scrie Cenzor.net, citat de deschide.md.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel