Opozantul rus Alexei Navalnîi, PRIMA fotografie cu el mergând

Politicianul rus de opoziţie Alexei Navalnîi este văzut coborând scările într-o fotografie postată, sâmbătă, pe contul său de Instagram, la cinci zile după ce spitalul din Berlin unde este internat a anunţat că a fost deconectat de la aparatul de ventilare pulmonară şi poate respira singur, relatează Reuters.

'Să vă spun cum merge recuperarea. Este deja un drum clar, deşi e unul lung', a scris Navalnîi.

Într-o postare ulterioară, el a precizat că încă nu îşi poate folosi telefonul şi are dificultăţi să-şi toarne apă în pahar sau să urce scări din cauză că îi tremură picioarele.

'Mai sunt multe probleme de rezolvat, însă medicii extraordinari de la Spitalul Charite au rezolvat-o pe cea mai importantă', a scris opozantul.

'M-au transformat dintr-o 'fiinţă umană vie tehnic' în cineva care mari şanse să devină un om care poate da scroll pe Instragram şi înţelege fără să se gândească la ce să dea like', a adăugat el.

Navalnîi, principalul critic al preşedintelui rus Vladimir Putin şi un proeminent militant anti-corupţie, s-a îmbolnăvit în timpul unui zbor intern din Siberia pe 20 august şi a fost transportat în Germania pentru tratament, în comă indusă, două zile mai târziu.

Teste de laborator realizate separat în Germania, Franţa şi Suedia au ajuns la concluzia că el a fost otrăvit cu un agent neurotoxic din clasa Noviciok, creat de sovietici în anii '70.

Liderii europeni au cerut o explicaţie din partea Kremlinului, care neagă orice implicare, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel