Oportunitate de voluntariat în Vrancea pentru pasionații de animale sălbatice

Pexels
Pexels

În Vrancea, Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice caută voluntari dispuși să lucreze cu animalele sălbatice aduse pentru tratament. 

Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice din Vrancea este în căutare de voluntari dornici să învețe despre protejarea și reabilitarea animalelor sălbatice. Un participant în cadrul programului de voluntariat va învăța despre ce înseamnă reabilitarea unui animal sălbatic și tot procesul de la preluare, hrănire, îngrijire și tratament până la eliberarea înapoi în natură. Centrul este administra de Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice (ACDB) și se află la 3 kilometri de Focșani, la Crângul Petrești. 

În cadrul locației sunt tratate animalele rănite, bolnave, maltratate, vânate sau otrăvite.

Cerințele pentru voluntari

Candidatul ideal ar putea fi de preferat student sau absolvent de Medicină Veterinară, Agronomie, Biologie sau tehnician veterinar, însă cerința nu este obligatorie. Alte cerințe prevăd:

-să iubească animalele sălbatice și să își dorească să lucreze în activități din domeniul protecției biodiversității; 
-pregătiți pentru experiențe cu animalele sălbatice (capturarea, îngrijirea, hrănirea și eliberarea acestora), dar și pentru experiențe cu lucru manual (construcții și grădinărit).
-fire optimistă, sociabilă, adaptabilă și orientată spre rezultate;
-ideal să fii din județul Vrancea sau din județele din împrejurimi pentru a te deplasa mai ușor la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice – ACDB.
-experiența de voluntariat în alte organizații sau proiecte constituie un avantaj;
-perioada de voluntariat este de 3, 6 sau 12 luni, iar programul de lucru îl vom stabili împreună în funcție și de programul tău.

Înscrierea în program

„Pentru înscriere, trimite un email cu CV-ul la adresa [email protected]. Candidatul selectat va fi contactat telefonic pentru a i se confirma participarea. Vom stabili telefonic o dată în care te poți deplasa la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice – ACDB și vom povesti acolo care sunt dorințele și visele noastre despre acest Centru și vom decide împreună dacă te vei alătura echipei noastre”, scrie pe site-ul Asociației

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel