Operațiune spectaculoasă în Olt: Femeie, scoasă dintr-o fântână

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

O femeie în vârstă de 78 de ani, care a căzut luni seara într-o fântână cu adâncimea de 15 metri, a fost salvată de pompieri, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Femeia, din comuna Giuvărăşti, a fost găsită conştientă şi a fost adusă la suprafaţă de către un pompier care a coborât în fântână. 'Pompierii Gărzii Vişina, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Olt au intervenit în comuna Giuvărăşti, pentru salvarea unei femei căzute într-o fântână publică. (...)

Operațiune spectaculoasă

Pentru salvarea femeii, un pompier a coborât, asigurat cu accesoriile specifice, în fântâna cu diametrul de aproximativ 80 de centimetri şi adâncimea de circa 15 metri, a asigurat victima şi a reuşit, cu ajutorul scării culisabile, să o aducă pe femeie la suprafaţă', a precizat Băsăşteanu. Femeia nu prezenta urme vizibile de traumă şi a fost transportată, de către echipajul de la Ambulanţă, la Spitalul Corabia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel