Operațiunea ghiozdanul. Inițiativă fără precedent

Cu ocazia inceputului de nou an scolar, Carrefour doreste sa ureze «Bine ati venit la scoala!» elevilor de clasa I care, in aceasta toamna, vor trece pentru prima data pragul scolii. In perioada 12-30 septembrie, echipele Carrefour vor vizita scolile din cele 18 orase in care grupul Carrefour opereaza hipermarketuri si vor oferi pachete cu rechizite unui numar de 44.936 de elevi din clasa I.

„Este o actiune de amploare care a devenit deja o traditie. Continuam aceasta frumoasa actiune pentru ca dorim sa fim alaturi de micuti si sa le uram succes in primul an scolar din viata! Ii vom astepta, de asemenea, si in magazinele noastre unde ii vom surprinde cu produse si evenimente speciale pentru ei", a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.

[citeste si]

Ajunsă la a XI-a ediție, Operațiunea Ghiozdanul este derulată cu acordul și cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București și al Inspectoratelor Școlare Județene.

Despre Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea mare retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă variată de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 281 de magazine, dintre care 30 de hipermarketuri "Carrefour", 111 de supermarketuri "Market", 43 magazine de proximitate "Expres", 10 magazine de proximitate "Contact", un magazin de comerț online www.carrefour-online.ro, și 86 de magazine Billa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel