ONG-uri: Fraudă la legea maidanezilor. Au votat doar 164 de oameni şi legea a trecut cu 168 de voturi

camera-deputatilor
camera-deputatilor

62 de ONG-uri au remis o petiţie prin care arată că legea maidanezilor a trecut fradulos prin Camera Deputaţilor. Ca să treaca, legea avea nevoie de 167 voturi. A obţinut fix 168, deşi se înregistraseră doar 164. Deputatii care au votat “NU” au fost trecuţi ca şi cum ar fi votat “DA”.

"Numai implicarea atâtor forţe pentru adoptarea unui proiect legislativ reprezintă ea însăşi incontestabila dovadă a unei mari afaceri. Legea constă într-un cumul de prevederi neconstituţionale fapt pentru care, împreună cu mai mulţi avocaţi, am demarat deja procedurile de atacare la Curtea Constituţională.Vom uza de toate căile legale de atacare a prevederilor ilegale, imorale şi generatoare de violenţă pentru a împiedica punerea în practică a acestei aberaţii legislative. Vom informa toate organizaţiile din străinătate, vom sesiza Parlamentul European, Comisia Europeană pentru Drepturile Omului şi orice alte organisme internaţionale", se arată în comunicatul comun al celor 62 de ONG-uri.

Reprezenanţii ONG-urilor susţin că legea a fost adoptată printr-un compromis între USL şi PDL. Opoziţia a cedat acum o parte din voturi pentru a primi apoi răsplata la votul suspendării preşedintelui Traian Băsescu.

Citeşte şi:

Vedetele organizează flash mob la Cotroceni pentru legea maidanezilor. Vezi cine participă

Vier Pfoten: Au fost încheiate nişte socoteli între USL şi PDL. Legea maidanezilor pentru suspendarea lui Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel