Omul din spatele RTV: Acest tip de aspiranți nu au nicio șansă în televiziune!

Redactorul-șef al România TV, Eugen Chelemen, are un mesaj tranșant pentru cei care aspiră la statutul de vedete în presă.

"Vin și întreabă care este programul, de la cât la cât lucrează. Nu au nicio șansă în televiziune acest tip de absolvenți sau acest tip de aspiranți la statutul de jurnalist. În schimb sunt foarte mulți care vin și trag, cum se spune, sania pe uscat și stau în redacție câte o lună, două, trei fără să ia un ban. Își însușesc toate sistemele de lucru din redacție, se familiarizează cu workflow-ul de acolo și încearcă să demonsterze că sunt buni pentru a face presă. Și avem câțiva reporteri foarte tari care au urmat acest traseu 2-3-4 luni, au tras sania pe uscat fiindcă și-au dorit să fie jurnaliști. Și acum chiar sunt, fie pe Sănătate, fie pe DNA, fie pe alte instituții, cei mai buni dintre jurnaliștii acreditați", a declarat Eugen Chelemen la DC News Live.

Eugen Chelemen a povestit și cum decurge o zi obișnuită pentru el la redacția România TV.

"Ajung dimineața pe la 7:00 în redacție și teortic pe la 9:00 ar trebui să plec, dar nu mă îndur, pentru că imi place ce a pregătit Andreea Crețulescu, stau să ajut, vine invitatul cutare, emisiunea trebuie schimbată în timpul mersului și o ajut pe Andreea cu telefoane. Pe la 23:00 nu știu ce incendiu mai e, hai să facem niște ferestre... și ajung pe la 12:00 noaptea acasă", a mai spus redactorul-șf al România TV.

Declarația integrală de la minutul 44:50

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel