Omul care s-a certat cu Vadim, declarații surprinzătoare

Gheorghe Funar, politicianul cu care nu de puține ori s-a certat cu Vadim Tudor, a făcut primele declarații după moartea acestuia.

'Îmi pare foarte rău că s-a prăpădit Vadim. Nici acum nu-mi vine să cred că nu mai e printre noi și că ne-a părăsit la aproape 66 de ani, în 28 noiembrie ar fi împlinit 66 de ani, suntem din același leat', a declarat Gheorghe Funar.

Fostul secretar general a PRM s-a referit și la divergențele pe care le-a avut cu Corneliu Vadim Tudor în ultima perioadă.

'Eu m-am abținut de la divergențe, de la a le da curs, pentru că am avut suficiente motive pentru a-l aprecia și a-l susține în activitatea politică. A fost un politician deosebit de bun, patriot, apreciat, respectat de către români, în care românii și-au pus nădejdea de multe ori. (...) Din păcate, în ultimii doi-trei ani, Vadim a contribuit decisiv la prăbușirea PRM și la scoaterea lui din Parlamentul României.

VEZI ȘI: Banciu, reacție FURTUNOASĂ după moartea lui Vadim

Dar tragem nădejdea că acest partid și această idee superbă, România Mare, se va menține pe scena politică românească și păcat că Vadim n-are șansa să se bucure, să participe la sărbătorirea a 100 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia. (...) Păcat că ne-a părăsit, mai era nevoie de Vadim în viața politică, în cultura românească și e de admirat tenacitatea cu care s-a bătut pentru apariția și menținerea revistei 'România Mare' și a ziarului 'Tricolorul, a mai spus Gheorghe Funar, scrie Agerpres.

VEZI ȘI: Scandal Vadim Tudor-Gheorghe Funar pe tema candidaturii la prezidențiale

Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului România Mare, a decedat, luni seară, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, după ce în cursul zilei a fost adus în unitatea medicală pentru probleme cardiace.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel