Scandal Vadim Tudor-Gheorghe Funar pe tema candidaturii la prezidențiale

Episodul de la alegerile europarlamentare, când președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, și Gheorghe Funar s-au contestat reciproc, continuă și acum, după depunerea candidaturilor pentru alegerile prezidențiale. 

Gheorghe Funar a declarat, într-o intervenție telefonică la România Tv că a reușit să strângă, împreună cu filialele PRM, 239.000 de semnături, fapt pentru care s-a înscris în competiția prezidențială.

În replică, Vadim Tudor a declarat că Funar este "un vechi impostor   și derbedeu, pe care astăzi îl voi da în judecată.

- Ce filiale PRM te-au ajutat pe tine măi handicapatule? De ce semnezi tu ca președinte al PRM-ului, porcule de la Cluj? Toate legile și registrele partidelor arată că eu sunt președintele partidului, a sărit ca ars Vadim Tudor.

- Vii tu, șarpele Funar, pe la spate să pretinzi că ești președinte. Ai noroc că nu ești lângă mine că ți-ași fi cârpit două palme. Nu mai termini mă cu boala asta mintală. Du-te și te tratează, dobitocul dracului, a mai continuat Vadim Tudor.

Citește și: CV Tudor: Meleșcanu, un securist acoperit, Diaconu, un actor saltimbac de doi lei găuriți

- Funar lansează minciuni că a luat din filialele PRM. În ce calitate ai luat măi idiotul dracului, tu semnături de la PRM? Cine te bagă pe tine în seamă?

- Eu candidez independent la funcția de președinte al României. Am fost susținut cu semnături strânse din filialele Partidului România Mare, a spus Gheorghe Funar. Funar a anunțat că joi va înregistra la Curtea Constituțională    o contestație împotriva candidaturii lui Corneliu Vadim Tudor în numele PRM, dar și pe cea a lui Kelemen Hunor de la UDMR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel