Omnilogic, contract de distribuție cu liderul mondial în produse de securitate digitală

Omnilogic anunță semnarea contractului de distributie cu Avast Software, lider mondial în produsele de securitate digitală.

Omnilogic devine astfel distribuitor autorizat în România pentru soluțiile de securitate Avast și AVG.

Înființată în 1988, Avast Software s-a transformat într-un gigant antivirus, numărul unu pe piața de securitate a consumatorilor, cu peste 400 milioane de utilizatori activi în întreaga lume. AVG este compania de securitate online care furnizează software și servicii de vârf pentru a proteja dispozitive, date și persoane. De la achiziționarea AVG de anul trecut de către Avast, cele două companii au lucrat pentru a combina cele mai bune soluții și pentru a oferi partenerilor lor soluții de securitate complete, unificate sub brandul Avast Business. Au integrat tehnologiile proprii și au lansat noi versiuni de CloudCare și Managed Workplace pentru a-și ajuta partenerii să vândă soluții mai puternice și să furnizeze servicii îmbunătățite.

Portofoliul AVG Business oferă administrare IT, control și raportare, securitate integrată și gestionarea dispozitivelor mobile, care simplifică și protejează companiile.

Sprijinite de tehnologiile avansate de învățare automată și de tehnologiile de inteligență artificială, ofertele de securitate pentru Windows, Android și Mac oferite de Avast sunt furnizate de peste sute de milioane de endpoint-uri, făcându-l una dintre cele mai mari rețele de detectare a amenințărilor din lume.

Unul dintre cei mai buni furnizori de securitate

CRN a recunoscut Avast că fiind unul dintre cei 20 cei mai buni furnizori de securitate pentru endpoint în lista sa anuală de securitate pentru anul 2018. Această listă include cele mai inovatoare și eficiente oferte de securitate pentru echipamentele endpoint care funcționează pentru a proteja ecosistemele companiilor, întreprinderilor de tip SMB și ale consumatorilor de amenințările în creștere a riscului cibernetic.

Portofoliul de consumatori al AVG cuprinde securitatea internetului, optimizarea performanțelor și protecția vieții private și a identității pentru dispozitive mobile și desktopuri. "IMM-urile au nevoie de o securitate puternică pentru a fi protejate de cele mai recente amenințări. Trebuie să recunoaștem că peisajul amenințărilor se schimbă și trebuie să fim pregătiți să oferim partenerilor noștri o soluție viabilă. Considerăm că portofoliul Avast Software oferă soluții personalizate care preiau complexitatea protejării afacerilor atât de expuse astăzi. Acesta ajută companiile să monitorizeze și să prevină încălcările de securitate, criminalitatea informatică, timpul de nefunctionare și pagubele care pot rezultă", a declarat dna Vali Gaitan, Senior Sales Manager Omnilogic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel