Omar Hayssam nu a dat declarații la DNA. Ce spune Ohanesian

Omar Hayssam 2
Omar Hayssam 2

Omar Hayssam este audiat, vineri dimineață, la DNA. El trebuie să dea explicații cu privire la privatizarea IPRS Băneasa.

UPDATE: Omar Hayssam a refuzat să vorbească, pentru că nu avea un avocat. A stat la DNA aproximativ 30 de minute. Urmează să fie prezentat în fața procurorilor atunci când va avea un avocat.

Ovidiu Ohanesian spune că speră ca procurorii să-l întrebe pe Omar Hayssam despre evaziune fiscală, despre oamenii politici cu care a lucrat, despre modul în care și-a construit un imperiu și cum a spălat acest imperiu. El spune, la RTV, că "mai repede presa și-a făcut datoria decât magistrații". Ohanesian subliniază: "Parcă nu ne-am învățat minte de acum opt ani când a fost adus în fața instanței domnul infractor".

Hayssam a fost dus la DNA de la Penitenciarul Rahova. El este audiat în dosarul privatizării IPRS Băneasa. Ar fi depus înscrisuri false referitoare la experienţa şi capacitatea financiară a firmei, pentru a putea participa la procedură.

Omar Hayssam a fost condamnat, în total, la 39 de ani de închisoare. El execută pedeapsa cea mai mare, de 20 de ani. Până acum a executat doar patru zile și continuă să fie anchetat în alte două dosare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel