Urmărește emisiunea live



Om de afaceri, găsit mort în birou. "I-am zărit pe geam picioarele"

Un om de afaceri din Bistriţa a fost găsit, luni, mort în magazinul său de piese auto, chiar de către proprietarul clădirii în care funcţiona. Până la acest moment, nu se cunoaște cauza decesului.

"Ieri a fost la grătar cu grup de prieteni și părea că nu se simte bine. Transpira abudent și prietenii i-au atras atenția că ceva nu este în regulă. Aseară, pe la ora 21.00 a vorbit ultima dată cu unul dintre prietenii care locuiește în apropiere. Astăzi, când l-am căutat nu a fost de găsit, nu răspundea nici la telefon... Era un chiriaș bun și un om de cuvânt și de asta nu mi-am făcut probleme privind chiria, dar nu înțelegeam unde a dispărut așa, cum de nu răspunde, nu-i stătea în caracter. Apoi i-am zărit pe geam picioarele și am sunat la 112. Au venit polițiștii și pompierii și așa am intrat în birou" - a povestit, în excusivitate pentru Bistrițeanul.ro, Cornel Roș, bărbatul care l-a găsit pe afacerist.

După apelul la 112, la fața locului au ajuns pompierii și un echipaj medical al ambulanței, dar și polițiștii criminaliști.

Pompierii au reușit să demonteze un geam și apoi să descuie ușa pentru a permite accesul în încăpere al echipajului medical și al anchetatorilor. Din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului, care își pierduse viața cu câteva ore în urmă.

Polițiștii care au ajuns la locul incidentului spun că bărbatul nu avea urme vizibile de violență pe corp și așteaptă rezultatul necropsiei pentru a se vedea ce a dus la decesul subit al bărbatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel