Olteanu, demisie după căderea lui Vlasov

Bogdan Olteanu, viceguvernatorul BNR, a demisionat din funcția de conducere pe care o avea la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

Potrivit Hotnews, Bogdan Olteanu ar fi luat această decizie pentru că era nemuțumit de modul în care erau distribuiți cei care examinau cauzele.

Demisia lui Bogdan Olteanu vine după ce, joi, procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a președintelui suspendat al Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihail Vlasov. DNA îl acuză că i-ar fi cerut unui om de afaceri suma de 1 milion de euro pentru a-l ajuta să câştige un dosar de arbitraj.

De asemenea, Colegiul de conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie, aflat sub preşedinţia interimară a lui Mihai Daraban, a demis joi conducerea Curţii de Arbitraj. Este vorba despre fiica preşedintelui Camerei de Comerţ si Industrie a României, notarul Vanda Anamaria Vlasov, care era prim-vicepreşedintele Curţii de Arbitraj, şi Brânduşa Ştefănescu, fost judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, vicepreşedinte, scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel