Olt: Revelion cu Alex Velea. Spectacol de lasere şi confetti

Trecerea în noul an va fi sărbătorită în Slatina, pe esplanada din centrul oraşului, cu un concert susţinut de Alex Velea, Irina Rimes şi grupul local de folk Alutus. La miezul nopţii, timp de 15 minute, va fi un spectacol cu lasere, confetti şi efecte speciale (flăcări, jeturi de aburi).

Pentru prima dată de când în Slatina se organizează spectacole de Revelion în stradă, focul de artificii de la miezul nopţii va fi înlocuit de un spectacol de lasere de 15 minute, timp în care vor fi puse în funcţiune tunuri de confetti şi proiectoare pentru efecte speciale, precum flăcări şi jeturi de aburi.

Spectacolul de Revelion va începe la Slatina la ora 21,30, cu un concert al trupei locale de folk Alutus şi va continua cu un concert Irina Rimes. Va urca apoi pe scenă Alex Velea, iar în pauzele dintre concerte atmosfera va fi întreţinută de un DJ. Primăria Slatina a renunţat anul acesta şi la sticlele de şampanie pe care le oferea de Revelion celor prezenţi la spectacolul organizat în stradă, dar pune la dispoziţia spectatorilor ceai cald, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel