Olt. Magistraţii de la Tribunal solicită abrogarea OUG 7/2019

Bogdan Cotigă / 26 feb 2019 / 15:05 Salveaza PDF Comentarii

Magistraţii Tribunalului Olt, întruniţi marţi în cadrul Adunării Generale, au hotărât în unanimitate să-şi însuşească hotărârea Plenului CSM privind solicitarea abrogării OUG 7/2019, cu excepţia dispoziţiilor care au fost adoptate ca urmare a sesizării CSM.

Potrivit unui comunicat al Tribunalului Olt, în cadrul Adunării Generale s-a mai hotărât reluarea ulterioară a discuţiilor privind eventuale forme de protest în situaţia în care legiuitorul nu va da curs solicitărilor corpului magistraţilor. 'În temeiul dispoziţiilor art. 17 alin. 2 rap. la art. 16 alin. 1 lit. c din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, a fost convocată Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Olt la data de 26.02.2019, ora 12.30, pentru 'dezbaterea efectelor adoptării OUG nr. 7/2019, din perspectiva demersurilor care ar trebui întreprinse'.

Hotărâre în unanimitate

 

Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Olt, în unanimitate, a hotărât: A luat act şi şi-a însuşit Hotărârea Plenului CSM din data de 25.02.2019 privind solicitarea adresată Guvernului României în vederea abrogării Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 7/2019, cu excepţia dispoziţiilor care au fost adoptate ca urmare a sesizării Consiliului Superior al Magistraturii. Reluarea ulterioară a discuţiilor privind eventuale forme de protest în situaţia în care legiuitorul nu va da curs solicitărilor corpului magistraţilor', se arată în comunicat. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26