1 Decembrie: Principesa Margareta şi principele Radu sosesc la Slatina cu trenul regal

Principesa Margareta şi principele Radu vor sosi cu trenul regal în Gara Slatina, de Ziua Naţională a României, a anunțat purtătorul de cuvânt al Primăriei Slatina, Mugurel Manea.

Aceasta a anunţat, marţi, că va fi organizată o festivitate pentru întâmpinarea principesei Margareta şi a principelui Radu, la care vor participa atât slătinenii care vor dori să fie prezenţi la eveniment, cât şi consilierii locali ai municipiului, primarul interimar Emil Popa, viceprimarul Cristian Bircea, administratorul public Cristian Cismaru.

Trenul regal va fi aşteptat la gara din Slatina în intervalul orar 13,30 - 14,00, iar primarul interimar al municipiului Slatina, Emil Popa, îi va însoţi pe principesa Margareta şi pe principele Radu pe traseul Slatina - Titu.

Evenimentul face parte dintr-o serie de acţiuni organizate cu ocazia zilei de 1 Decembrie şi pentru a aduce un omagiu şi a reface drumul Regelui Carol I de la Turnu Severin, la Bucureşti, cu prilejul împlinirii a 150 de ani de la fondarea statului român modern, a menţionat Mugurel Manea.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Slatina a mai spus că de Ziua Naţională la Slatina vor fi organizate ceremonii oficiale şi spectacole pe toată durata zilei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel