Olt: Avertizată de inspectorii de mediu pentru tăierea unor copaci, Primăria Caracal plantează sute de arbori

Sute de arbori şi arbuşti vor fi plantaţi în această toamnă la marginea străzilor şi trotuarelor din Caracal, unde anul acesta pentru extinderea trotuarelor au fost tăiaţi copacii, fapt sancţionat cu avertisment de inspectorii de mediu şi cu reacţii negative din partea localnicilor, scrie Agerpres. 

"Aşa cum a promis, Primăria Caracal a început, încă de zilele trecute, plantarea mai multor arbori şi arbuşti ornamentali în diferite zone din municipiu. S-a plantat pe Str. Mihai Eminescu, urmează cartierul HCC şi Calea Bucureşti. În total peste 200 de copaci vor prinde rădăcini pe străzile oraşului nostru. Arborii sunt un element decorativ important şi o sursă de oxigen pe care ne-o oferă în dar frumuseţea naturii, căreia îi îi dăm o mână de ajutor", au scris joi, pe Facebook, reprezentanţii primăriei.

Mulţi copaci de pe strada Mihai Eminescu din Caracal au fost tăiaţi în a doua parte a acestui an pentru extinderea părţii carosabile.

Tăierea copacilor a strârnit zeci de reacţii de nemulţumire ale localnicilor şi a fost sancţionată cu un avertisment de la inspectorii de mediu, iar reprezentanţii administraţiei locale au promis atunci că la finalizarea lucrărilor de extindere a carosabilului, în a doua parte a lunii octombrie, în zonă vor fi plantaţi alţi copaci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel