Olt: Acoperişurile a două case din Slatina, cuprinse de flăcări; 30 de pompieri acţionează pentru stingerea incendiului

Acoperişurile a două case de pe strada Agricultori din Slatina au luat foc luni după-amiaza, iar peste 30 de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt şi de la un serviciu privat intervin de aproape două ore pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, la o locuinţă cu parter şi etaj focul a afectat tot acoperişul, iar la a doua locuinţă, situată în imediata vecinătate, incendiul a cuprins circa 30 de metri pătraţi din acoperiş.

"La faţa locului acţionează circa 30 de pompieri, dintre care peste 20 de la ISU Olt şi şapte de la Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă Rivergate. Se intervine cu autospeciale de stingere cu apă şi spumă, cu o autoplatformă pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială SMURD şi o autoscară. Se acţionează pentru îndepărtarea efectelor negative. La faţa locului se deplasează şi o autospecială de stingere de la Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă TMK Artrom".

Incendiul a fost localizat şi nu mai există pericol de propagare, acţionându-se pentru decopertare la acoperişuri. Nu sunt victime. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel