Olt: Accident GROAZNIC. A fost activat planul roşu de intervenţie

O persoană a murit şi alte patru, între care şi doi copii, au fost grav rănite în urma unui accident rutier produs luni, în jurul orei 14,50, pe DN65, la Pădurea Saru. Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie.

În accidentul rutier au fost implicate două automobile şi un autotren.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, traficul rutier pe DN65, în zona Pădurii Saru, se desfăşoară pe un singur sens, dar urmează a fi blocat complet în vederea efectuării cercetărilor criminalistice. În acest accident a murit o femeie, iar doi copii, cu vârste de aproximativ 5-6 ani, sunt grav răniţi. Alţi doi bărbaţi sunt de asemenea grav răniţi. Pentru scoaterea victimelor din maşini au fost necesară intervenţia echipajelor de descarcerare. 'Intervin două echipaje SMURD, un echipaj cu autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare şi cinci echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt', a mai spus reprezentatul ISU.

Persoanele rănite sunt transportate cu ambulanţele către Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel