Olt: Municipalitatea din Slatina va oferi ghiozdane cu rechizite copiilor de la clasa pregătitoare

[] []

25 iul 2019 / 19:18
Salveaza PDF Comentarii

Municipalitatea din Slatina va oferi ghiozdane complet echipate cu rechizite copiilor de la clasa pregătitoare, administraţia locală urmând să aloce pentru derularea acestui program suma de 60.000 de lei. 

Potrivit unui proiect de hotărâre ce va fi supus aprobării în şedinţa Consiliului Local Slatina de la finalul lunii iulie, programul 'Primul meu ghiozdan' va fi aplicat în toate unităţile de învăţământ din municipiu pentru copii din clasa pregătitoare, ceea ce înseamnă că vor fi achiziţionate şi distribuite circa 620 de ghiozdane complet echipate cu rechizite. Ghiozdanele vor avea dimensiuni adecvate vârstei elevilor şi vor fi de două culori diferite, una pentru fete şi alta pentru băieţi.

Ghiozdanele vor conţine fiecare câte o felicitare, un orar, câte două caiete tip II, câte două caiete dictando şi două de matematică, un bloc de desen, un set de acuarele, un set de carioci, unul de culori, un penar cu stilou, creioane, gumă de şters şi ascuţitoare. 'Primăria municipiului Slatina îsi propune orientarea priorităţilor elevilor către educaţie, stimularea continuă a acestora şi reducerea fenomenului de abandon şcolar.

Prin acordarea unui ghiozdan complet echipat cu un set de rechizite fiecărui elev înscris în clasa pregătitoare în anul şcolar 2019/2020 se urmăreşte sprijinirea elevilor din municipiul Slatina în parcurgerea procesului instructiv-educativ. Programul 'Primul meu ghiozdan' se derulează în unităţile de învăţământ de stat din municipiul Slatina şi îşi propune să aducă putină bucurie în sufletele copiilor care păşesc în prima etapă importantă a vieţii lor', se arată în proiectul de hotărâre. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26