Olt: Finanţare europeană pentru piste de biciclete pe o distanţă de 14 kilometri, la Slatina

Bicicliştii vor putea circula pe principalele străzi din municipiul Slatina pe piste special amenajate, care vor fi realizate printr-un proiect în valoare totală de peste 2,7 milioane de lei, al cărui contract de finanţare a fost semnat miercuri, la sediul Agenţiei de Dezvoltare Regională S-V Oltenia, de şefa instituţiei, Marilena Bogheanu, şi primarul Emil Moţ. 

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Slatina, proiectul este finanţat prin POR şi se va concretiza în amenajarea a 14 kilometri de piste pentru biciclete din centrul municipiului până în zona industrială şi la ieşirea din municipiu spre Craiova. 'Proiectul este finanţat prin POR (...) şi are o valoare totală de 2.743.566,30 lei.

Investiţia realizată prin proiect va consta în realizarea a 14 km de piste pentru biciclete pe arterele principale din municipiul Slatina, structurate pe 4 tronsoane: Tronsonul 1 - Plaja Olt - Casa de cultură a Tineretului; Tronsonul 2 - Strada Ecaterina Teodoroiu - Strada Drăgăneşti; Tronsonul 3 - Strada Cireaşov - Strada Artileriei; Tronsonul 4 - Strada Crişan - Bulevardul Nicolae Titulescu', se precizează într-un comunicat al Primăriei Slatina. Pistele pentru biciclete vor fi amenajate pe carosabil, vor avea o lăţime de 1,2 metri şi vor fi separate de banda de circulaţie alăturată, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel