Olt: Concert, foc de artificii şi şampanie, de Revelion, la Slatina

Primăria Slatina organizează spectacol de Revelion cu foc de artificii, concert şi şampanie, pe esplanada din centrul civic al oraşului, potrivit purtătorului de cuvânt al municipalităţii, Mugurel Manea.

Conform acestuia, pentru evenimentul festiv se va cheltui o sumă de aproximativ 150.000 lei. Firma care se va ocupa de organizarea spectacolului şi de focul de artificii va fi stabilită săptămâna viitoare, după analiza ofertelor.

'Au fost depuse trei oferte pentru organizarea Revelionului şi săptămâna viitoare se va stabili câştigătorul. Acesta se va ocupa de întregul eveniment, concert, artişti, foc de artificii. Primăria va aduce sticlele de şampanie, peste 200 de sticle, ce vor fi distribuite slătinenilor prezenţi pe esplanadă înainte de trecerea în noul an. Bugetul evenimentului este de aproximativ 150.000 de lei', a spus Mugurel Manea.

Primăria Slatina organizează, de asemenea, înainte de Crăciun, mai multe evenimente dedicate copiilor.

Astfel, în perioada 21-24 decembrie, copiii ce vor ieşi seara la plimbare pe străzile municipiului Slatina îl vor putea întâlni pe Moş Crăciun care le va oferi daruri. 'Câteva sute de pachete cu daruri de sărbători pentru copii vor fi distribuite în perioada 21-24 decembrie cu ajutorul lui Moş Crăciun. Acesta se va deplasa seara, pe străzile oraşului, într-o caleaşcă, având alături spiriduşi şi va oferi cadouri copiilor pe care îi va întâlni.

În ajunul Crăciunului, pe esplanadă, începând cu ora 17,00 sunt organizate diferite activităţi şi jocuri pentru copii, confecţionare de decoraţiuni pentru pomul de Crăciun, picturi, desene cu instructori specializaţi. Moş Crăciun va fi, de asemenea, prezent pe esplanadă şi va oferi cadouri, copiii se vor putea fotografia cu el, iar decoraţiunile pe care le vor realiza le pot lua acasă sau le pot aşeza în brazii împodobiţi din Orăşelul Copiilor', a mai spus reprezentantul Primăriei Slatina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel