Olivia Steer, război total cu Ministerul Sănătății: Minciuni debitate

Olivia Steer a postat, vineri, pe pagina ei de Facebook un mesaj pe care l-ar fi primit de la o mamă, în legătură cu efectul nociv al vaccinurilor asupra sistemului imunitar al copiilor. La sfârșitul mesajului, Olivia atacă Ministerul Sănătății.

"Îmi scrie o mamă, in privat, următorul mesaj: In urma cu cativa ani (cand atentia negativa asupra vaccinarii nu era la nivelul prezent), lucrand in gradinita, si fiind, dintotdeauna, anti-vaccinare, am avut primul caz de rujeola printre copii. La o saptamana distanta, al doilea. In final, in decurs de 4 luni de la primul caz, am incheiat perioada cu 38 copii cu rujeola, din aproximativ 65. Toti copiii erau vaccinati. Am contactat atunci (conform legislatiei), diverse autoritati din cadrul sanepidului, discutand si rediscutand in speranta ca cineva, cumva, va contoriza si trece aceste cazuri in procentajele pe care aceste "entitati" medicale se bazeaza atunci cand ne baga pe gat (mai exact, direct in fluxul sanguin al copilului) chimicale nenorocite, adn strain, virusi mutati si rasmutati, etc. Ati auzit vreodata la stiri despre gradinita noastra? Nu. Au existat vreodata aceste cifre in studiile de eficacitate ale vaccinului? Nu. Au suferit copiii vreo complicatie? Nu. Asa...mai departe...timpul a trecut, iar eu am inceput sa lucrez cu copiii cu nevoi speciale. Stiti cati dintre acestia au intrat in starea de incapacitate (fizica ori psihica) imediat dupa vaccinare? Multi. Stiti in cate cazuri s-a atestat medical afectarea lor iremediabila ca fiind rezultat al vaccinarii? Zero. Si intrebarea care demonstreaza ignoranta in care alegem sa traim: prin ce intorsatura bolnava a mintii am putea crede ca acelasi sistem care prospera datorita bolilor noastre, ne vrea sanatosi??? Nu, nu...nu cauta nimeni sa ne ucida prin vaccinare. Ci doar sa ne distruga ceea ce avem, prin nastere, perfect: sistemul imunitar si echilibrul intern. Pentru ca noi, pentru acest sistem, suntem folositori vii si bolnavi, consumatori avizi de medicatie si sisteme medicale de recuperare. Rezultatul??? Copiii nostri sunt din ce in ce mai bolnavi si mai bolnaviciosi. Jumatate din a fi parinte inseamna, azi, mersul la medic si la farmacie. Iar eu sa-mi fac griji de ce alege mass media sa-mi serveasca pentru a-mi umbri judecata? Pai nu-mi sta mie mai bine cu fii-miu, nevaccinat, care la 4 ani si jumatate nu a servit produs farmaceutic sau medici?"

Parinti ca ea, sătui de minciunile debitate in mod cronic de Ministerul Sănătății, cer acum printr-o petiție, toate informațiile legale de asa-zisa epidemie de rujeola", scrie Olivia Steer, pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel