EXCLUSIV  Olivia Steer, premiu RETRAS. Attila (UDMR), culise: Am fost prezent - VIDEO

Olivia Steer, premiu retras. Alexandru Rafila spune unde e problema - VIDEO
Olivia Steer, premiu retras. Alexandru Rafila spune unde e problema - VIDEO

Laszlo Attila, senatorul UDMR și preşedintele Comisiei de sănătate din Senat, a fost prezent la "Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate", în cadrul căreia Olivia Steer a fost premiată.

Olivia Steer, cunoscută pentru poziția sa anti-vaccinare, a fost premiată, săptămâna trecută, la "Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate", pentru "rolul său activ în societate". Ulterior, i-a fost retras premiul. La eveniment au participat Rodica Nassar, dar și senatorul Laszlo Attila.

"Am fost acolo prezent, dar mi s-au suprapus niște programe. I-am dat doamnei Nassar distincția pentru activitatea din cariera domniei sale. A fost președinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților și acum este secretar de stat în Ministerul Sănătății. După mi-am cerut scuze, deoarece a trebuit să plec. A doua zi am aflat din presă ceea ce s-a întâmplat", a spus senatorul UDMR.

"Am fost invitat în calitate de președinte al Comisiei de sănătate din Senat. Nu am întrebat cine sunt ceilalți invitați și cine va fi distins", a adăugat Laszlo Attila.

"Să tranșăm această discuție"

"Să tranșăm această discuție: până a începe vaccinarea în România împotriva rujeolei, asta însemnând undeva între 100.000 – 120.000 de cazuri noi în fiecare an. La ora actuală, vorbim de ordinul sutelor sau s-ar putea să mai ajungem la câteva mii de cazuri undeva prin 2018. Acum suntem deja pe trendul descrescător, dar am avut 11.000 – 12.000 de cazuri într-o perioadă relativ scurtă. Să știți că fără vaccinare, foarte probabil, că tot la 100.000 – 120.000 am fi stat în perioada actuală.

[citeste si]

Regretul meu este, în această clipă, că acel angajament pe care ni l-am luat, și anume ca până în 2020 să scăpăm de rujeolă în UE, e foarte probabil că nu o să-l putem respecta", a declarat, în cadrul unui interviu acordat DC News, senatorul Laszlo Attila.

Răspunsul complet, mai jos:

INTERVIUL INTEGRAL AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel