Olivia Steer, mesaj criticat. Băcanu: Pune, dragă, mâna și mănâncă!

Corina Băcanu
Corina Băcanu

Corina Băcanu a avut o reacție pe Facebook după ce Olivia Steer a scris un mesaj despre Ion Iliescu de ziua acestuia de nume.

Mesajul său cu privire la BOR și Ion Iliescu a fost aspru criticat, motiv pentru care Olivia Steer a revenit cu un alt mesaj, precizând că a mai șters persoane din lista de prieteni: "Cîte reproșuri, cîte bănuieli de la o caterincă nevinovată cu Ilici! Gluma nu viza BOR, ci îl viza pe Iliescu, iar BOR, lăudat fie numele lui, m-a ajutat să o construiesc, ca pe o catedrală mai mică, mai modestă. Așa că vreau să îi mulțumesc public pe această cale BORului, spre liniștirea sufletelor credincioșilor! În altă ordine de idei, cred că oricine ține la libertatea sa de exprimare ar trebui să aibă relaxarea de a face glume pe orice subiect. Și să aibă inteligența naturală de a lua cu titlu de inventar orice glumă, fără să se atace. Mai cred chiar că ar pica tare bine ca BOR să se ia singur la mișto - ar da tuturor dovadă de smerenie și un semnal sănătos că nimeni nu devine fericit și nici preafericit, decît atunci cînd se golește de prea mult ego. Și prea mulți bolizi. You know what I mean?!?".

Corina Băcanu, mesaj

„Celebra antivaccinistă Olicioaica, într-un acut sevraj de piept de broccoli și ceafă de morcov, a încercat ieri o glumă negătită, cam cum e ea, în care scremea faptul că lumea serbează defapt ziua de nume a lui Ion Iliescu, nu Sfântul Ion, și btw lamulțean. Ion. Ieri. Înțelegeți?

(...) Și s-a supărat Olicioaica, dragă, că e lumea pruastă și nu e vrednică de glumele ei și a scris așea pă feizbuc cu lacrimi de salată de sfeclă: "În altă ordine de idei, cred că oricine ține la libertatea sa de exprimare ar trebui să aibă relaxarea de a face glume pe orice subiect. Și să aibă inteligența naturală de a lua cu titlu de inventar orice glumă, fără să se atace". Ce nu știe Olicioaica e că internetul are memorie pentru dubla măsură și nu uită când Olicioaca a dat o steluță plină de brânză de macadamia pe pagina Charlie Hebdo în care detalia așa "U are so lame!". Adică, glumele sunt bune dar numa dacă îi plac lu' Olicioaica. Cam cum ar fi "vaccinurile sunt nașpa, numa alea pe care le-am făcut eu copiilor mei sunt bune!".  (...) Pune, dragă, mâna și mănâncă! Nu mai sta nemâncată, că ți se face rău la creier!”, a scris Corina Băcanu pe Facebook.

VEZI ȘI: Corina Băcanu, INTERVIU. Despre intrarea în politică, proteste și #schimbalegea39deLei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel