Olguța Vasilescu: Un denunțător a sărit să mă bată

Magistraţii Curţii de Apel judecă miercuri contestaţia depusă de Olguța Vasilescu la decizia primei instanțe de a o plasa în arest la domiciliu, dar şi pe cea depusă de procurorii DNA la această hotărâre.

La sosirea la Curtea de Apel București, Olguţa Vasilescu a declarat că în dosar sunt trei denunţători, toţi trei cu dosare penale.

"Sunt trei denunțători, toți trei cu dosare penale. Unul dintre ei a cerut un contract de lucrări. În acel moment m-am ridicat de la masă şi i-am spus că sub nicio formă nu voi accepta să vorbesc despre licitaţii. Cel de-al doilea a venit cu o autorizaţie de construcţie de bloc de 9 etaje. Am verificat personal dacă se poate da această autorizaţie. Între patru blocuri de 9 etaje venea să planteze încă un bloc de 9 etaje, la distanţă de nici 20 de metri de celelalte blocuri. Am spus: 'Decât să îngrop de vii câteva sute de familii, mai bine îmi tai o mână.' Atunci a sărit la mine să mă bată, a fost chemată poliţia locală, am declaraţii, am probă", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, conform România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel