Lia Olguța Vasilescu: Sper că Victor Ponta și Liviu Dragnea vor rămâne la conducerea PSD

Lia Olguța Vasilescu, vicepreședinte PSD și primar al municipiului Craiova, consideră că nu există motive pentru schimbarea lui Victor Ponta de la șefia PSD și și-a exprimat, vineri, speranța, în cadrul unei conferințe de presă, ca atât prim-ministrul în exercițiu, cât și Liviu Dragnea să rămână în continuare la conducerea partidului.

Răspunzând unei întrebări din partea presei, Lia Olguța Vasilescu a afirmat, vineri, că Victor Ponta este cel mai bun premier al României de după evenimentele din decembrie 1989, iar Executivul pe care-l conduce, singurul care s-a preocupat atât de zona socială cât și de cea de investiții.

"Sper din toată inima că Victor Ponta și Liviu Dragnea vor rămâne în continuare la conducerea PSD. Victor Ponta este, putem spune acum, cel mai bun prim-ministru de după Revoluție încoace, pentru că și-a respectat toate promisiunile electorale", a declarat Lia Olguța Vasilescu, citează Agerpres.

Întrebată dacă vede un alt președinte al PSD, primarul Craiovei a replicat: "Eu nu văd un alt președinte decât Victor Ponta. Este prim-ministru în exercițiu, va trebui să rămână lider de partid, pentru că altfel va fi, probabil, o altă problemă în interiorul PSD și nu văd motivele pentru care ar trebui să îl schimbăm pe Victor Ponta. Numai pentru că nu le place unora de fața lui, nu mi se pare un argument suficient', a afirmat Lia Olguța Vasilescu.

Totodată, legat de data la care a avea loc viitorul Congres al PSD, Vasilescu a afirmat că "va fi la termen, fără niciun fel de problemă", precizând că delegația Dolj va vota în "cunoștință de cauză" pentru toate funcțiile în partid.

Ce spune Cătălin Ivan, candidat la șefia PSD, despre amânarea Congresului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel