Ofițeri MApN și SPP, vizită la Palatul Elisabeta. Motivul întâlnirii

Palatul Elisabeta
Palatul Elisabeta

Ofițerii superiori din Ministerul Apărării Naționale și din Serviciul de Protecție și Pază au făcut o vizită la Palatul Elisabeta.

Ofițerii superiori din Ministerul Apărării Naționale și din Serviciul de Protecție și Pază, aflați la Cursul de Conducere strategică al Universității Naționale de Apărare Carol I, au făcut o vizită la Palatul Elisabeta în ziua de 28 martie 2019, însoțiți de profesorii universității.

Astfel de întâlniri ale ofițerilor aflați la cursuri de înalt nivel cu Familia Regală au loc anual. Ofițerii cursanți s-au întâlnit cu Principele Radu, care a prezentat în fața corpului militar superior o prelegere despre rolul Familiei Regale a României în prezentul și viitorul societății românești, în contextul actual european și transatlantic.

Prelegerea a fost urmată de un dialog între Alteța Sa Regală și ofițerii MApN.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Ofițerii superiori din Ministerul Apărării Naționale și din Serviciul de Protecție și Pază, aflați la Cursul de Conducere strategică al Universității Naționale de Apărare Carol I, au făcut o vizită la Palatul Elisabeta în ziua de 28 martie 2019, însoțiți de profesorii universității. Astfel de întâlniri ale ofițerilor aflați la cursuri de înalt nivel cu Familia Regală au loc anual. Ofițerii cursanți s-au întâlnit cu Principele Radu, care a prezentat în fața corpului militar superior o prelegere despre rolul Familiei Regale a României în prezentul și viitorul societății românești, în contextul actual european și transatlantic. Prelegerea a fost urmată de un dialog între Alteța Sa Regală și ofițerii MApN. #familiaregalaaromaniei #principeleradu #casaregala #bucuresti #romania #romaniaregala #palatulelisabeta #mapn #unap

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) peApr 2, 2019 at 3:51 PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel