Oficiu Poștal modernizat în Mureș cu pâine și sare și covor roșu, în prezența șefului Horia Grigorescu. ”Ăstuia i s-a urcat puterea la cap”

Oficiul Poștal nr. 9 Târgu Mureș, situat în cartierul Dâmbu Pietros, a fost modernizat, în prezența șefului poștașilor români, Horia Grigorescu.

Investiția este de aproximativ 240.000 de lei, proiectul fiind derulat de Sucursala Regională Brașov a Poștei Române. La eveniment a participat directorul general al Companiei Naționale Poșta Română SA, Horia Grigorescu, pentru care s-au făcut numeroase pregătiri: covorul roșu, pâinea cu sare, baloane frumos colorate.

Șeful poștașilor români a declarat că este un “sediu care să răspundă necesităților pe care le au angajații și clienții Poștei Române, păstrând, totodată, și această doză de autenticitate a Poștei Române”, scrie Mureș.ro

Reacțiile internauților 

Comentariile internauților nu au întârziat să apară. Iată câteva dintre nemulțumirile și ironiile apărute în spațiul public:

”Nici un manelist, Andra, Smiley sau Hrușcă nu a fost invitat să cânte???? Se poate așa ceva???',  Cultură la genunchiul broaștei”, ”Ăstuia i s-a urcat puterea la cap, puterea de director la poștă, și se crede șef de stat, monarh. Doamne ferește să ajungă președinte de consiliu județean sau pe la vreun partid, că o luam de la capat. Ce lipsă de simț al penibilului!”, au scris cetățenii.

”Târgu-Mureș este din 2008 o simplă comună și atât. Așa s-a vrut. Clanurile fostului primar Florea stăpânesc tot ce mișcă și încă mai e viu.”, ”Nebunie! Dar bolnavii ăștia așa au fost învățați, sare, pâine, folcloriste, prea ca la țară, prea din fundul curții.”, sunt câteva dintre comentariile de indignare ale oamenilor.

Schimbarea uniformelor poștașilor, o altă 'prioritate'

Mai mult, Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române, a anunţat în luna februarie că are printre priorităţi introducerea de noi uniforme pentru poştaşii de pe teren, dar şi pentru angajaţii din oficii.

"În momentul de faţă, cei mai mulţi dintre poştaşi nu mai au uniforme, în afară de nişte geci care au rămas deja de câţiva ani buni în Poşta Română. Ce-mi doresc pentru anul 2021 – şi sunt optimist că vom reuşi să ducem la bun sfârşit acest proiect – este să schimbăm faţa în primul rând în oficiile poştale, pentru că acolo este cartea noastră de vizită, casa noastră, să le aducem la standardul anului 2021, să fie nişte condiţii bune, decente de muncă în care şi clientului să-i facă plăcere să intru."

"Iar cel de-al doilea pas este introducerea uniformelor de front office pentru colegii din Poşta Română care lucrează în oficiile poştale, pasul următor reprezentându-l inclusiv dotarea poştaşilor de pe teren cu uniforma Poştei Române. Cu siguranţă vom apela la o firmă specializată în acest sens", declara Horia Grigorescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel