Oficial american la București: Studenții români, excelenți emisari ai țării

Wess Mitchell
Wess Mitchell

Adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Europa şi Eurasia, Wess Mitchell, a afirmat luni, la Bucureşti că ar trebui să fim mândri de studenții români care învață în SUA și alte țări. 

Wess Mitchell a ținut să felicite atât studenții care învață la București cât și pe românii care învață la Washington în baza unor programe comune celor două țări. "Universitatea din București face o treabă foarte bună în ridicarea standardelor academice. În București, majoritatea studenților, și am văzut asta acum câțiva ani, sunt foarte inteligenți. Sunt sigur că vor fi, de exemplu, foarte buni avocați.

Am de asemenea o experiența cu studenții români care studiază în străinătate, în Washington unde am întâlnit mai mulți români și pot să vă spun că mulți învață excelent și sunt emisari ai României în străinătate. Sunt de asemenea foarte muncitori și serioși.

De asemenea nu a fost niciodată mai important să întărim aceste parteneriate deoarece prin programe comune cele două țări devin legate prin mintea și inima unor tineri de care suntem mândri," a spus oficialul american, mulțumind studenților care au chiulit de la un curs pentru a participa la dezbatere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel