OFIȚER ACOPERIT. Victor Ponta: Traian Băsescu are două variante proaste

Premierul Victor Ponta consideră că "chestiunea" cu ofițerul acoperit candidat la alegerile prezidențiale, lansată de către președintele Traian Băsescu, este doar o strategie de campanie prost aleasă. 

Victor Ponta a fost întrebat, sâmbătă seară, de către Alessandra Stoicescu, al cărei invitat a fost în emisiunea Q&A, de la Antena 3, dacă începe să privească cu seriozitate la șicanele de campanie ale președintelui Traian Băsescu cu ofițerul acoperit candidat la președinție, după ce directorul Serviciului de Informații Externe, Teodor Meleșcanu, a declarat că i s-a cerut lista cu numele ofițerilor acoperiți.

Citește și EXCLUSIV. Planul lui Meleșcanu: De Ce candidează la alegerile prezidențiale

"Vorbim de respectarea legii. Și o lege nu-i permite nici președintelui, să știți că nu-mi permite nici mie să cer asemenea informații, că aici nu-i vorba de o listă, nici nu știu dacă există o listă. Cu siguranță că există niște informații care au un caracter strict secret și la care nu are acces nici președintele, nici prim-ministrul, nu sunt sigur că are directorul SRI sau al SRI acces la acele date, pentru că sunt oameni politici numiți în acele funcții. Lucrul ăsta denotă ceea ce nu doar noi cei care nu l-am votat pe Traian Băsescu, nu l-am sprijinit pe Traian Băsescu, dar ceea ce susținătorii săi nu au vrut să accepte foarte mult timp și anume că pentru Traian Băsescu funcția de președinte n-a fost o funcție din care să-i reprezinte pe români, din care să muncească pentru români, din care să dea înapoi încrederea uriașă pe care o primești când ești ales, ci să ai o funcție din care să ai un mic avantaj pentru tine, ai tăi și să ai acces la niște lucruri cu care să faci rău adversarilor politici. Ideea este ce faci în funcția de președinte", a spus candidatul PSD la Președinție, care a prezentat și varianta sa legată de modul de acțiune a președintelui Băsescu în următoarea perioadă până la scrutinul electoral din noiembrie.  

Citește și OFIȚER ACOPERIT CANDIDAT. Bogdan Chirieac: Mi se pare înspăimăntător

"Dl Băsescu, susținând-o pe d-na Udrea în campanie, la un moment dat, de-aia a și lăsat lucrurile în ceață, va zice: Cine ne deranjează pe noi acum? Monica Macovei. O să iasă și o să spună: Macovei e agent acoperit. Sau ne deranjează Iohannis și o să spună: Iohannis și o să zică Iohannis este agent acoperit. Sau ne deranjează Ponta și o să spună: Ponta este agent acoperit. Eu nu cred că ei doi au acum un agent acoperit. Eu cred că au aruncat această chestiune și, la un moment dat, cel care este adversarul principal acela va fi acuzat. Că de dovedit, în niciun caz: dl Băsescu are aici două variante proaste: ori are date și le folosește și este infracțiune, ori n-are nici o dată și este un escroc. Amândouă sunt variante proaste", a adăugat premierul Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel