EXCLUSIV. Planul lui Meleșcanu: De Ce candidează la alegerile prezidențiale

Directorul Serviciului de Informații Externe (SIE), Teodor Meleșcanu, își va anunța luni candidatura la alegerile prezidențiale, când va expune motivația și strategia care stau la baza dorinței sale de a-l succede pe Traian Băsescu la Cotroceni, spun surse DC News.

Aspirațiile politice enunțate prima oară în aprilie anul acesta de Teodor Meleșcanu se vor materializa la începutul săptămânii viitorare, când directorul Serviciului de Informații Externe își va anunța candidatura la Președinție. 

Potrivit proiectului creionat de Meleșcanu și strategii săi, fostul membru PNL se va angaja în fața alegătorilor că după doi ani petrecuți la Cotroceni demisionează în numele unei reveniri la "normal": organizarea alegerilor parlamentare simultan cu cele pentru Președinție. 

Astfel, strategia lui Meleșcanu gravitează în jurul ideii pe care insistă principalii doi candidați la Președinție, Klaus Iohannis și Victor Ponta. Directorul SIE va veni tot cu un proiect de președinte mediator, după 10 ani de război politic stârnit de Băsescu, doar că planul său va include un element foarte concret: demisia după doi ani de mandat și alegeri parlamentare concomitent cu cele pentru Președinție.

Directorul SIE, Teodor Meleșcanu, a declarat, vineri, la Palatul Parlamentului, că luni tranșează chestiunea candidaturii sale la Președinție, mărturisind că are o problemă cu strângerea celor 200.000 de semnături. 

SCANDALUL OFIȚERULUI ACOPERIT: Trei întrebări cheie după intervenția lui Teodor Meleșcanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel