Șoferul din Slovenia care l-a ucis pe procurorul din Arad și familia acestuia, găsit mort

Presa din Slovenia scrie că șoferul care a l-a ucis pe procurorul român din Arad, pe soția sa, pe copilul său de cinci ani și pe soacra sa, a fost găsit mort.

Nu este confirmat că bărbatul găsit mort în apropiere de locul accidentului este chiar șoferul, ci doar că trupul unui bărbat a fost găsit în apropiere de locul accidentului. Există suspiciuni că este vorba despre șoferul vinovat, dar poliția așteaptă rezultatele testelor ADN pentru a confirma identitatea. Polițiștii încă n-au făcut publice cauzele decesului, potrivit stirileprotv.ro

În urmă cu două săptămâni, un procuror din Arad și familia sa au fost uciși într-un accident rutier în apropiere de Liubljana. Procurorul mergea împreună cu familia în Italia. Mașina sa a fost lovită de un tirului și s-a zdrobit de un perete stâncos. Doi români care se aflau în altă mașină au fost răniți ușor în accident.

Șoferul tirului a fugit atunci de la locul accidentului, nefiind găsit ulterior. Acum, există suspiciunea că bărbatul găsit mort este șoferul tirului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel