Șofer bucureștean, campion la alcoolemie

Un șofer din București a fost prins conducând sub influența alcoolului.

Șoferul a mai fost prins conducând sub influența alcoolului de trei ori în ultimii ani. Bărbatul mai are două dosare pentru că a condus ilegal, deși avea carnetul suspendat.

Potrivit purtătorului de cuvânt Brigada Rutieră, Andra Arsintescu, în anul 2015 a fost descoperit un bărbat care conducea beat, având o concentrație de 0,73 miligrame alcool pur.

Digi 24 relatează că după câteva luni, același bărbat a fost prins de polițiști, însă de data aceasta a reușit să își depășească propriul record la alcoolemie: 1,07 alcool pur, în 2016.

Iar în anul 2017, potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutieră, în 2017 a fost prins cu o concentrație de 0,79 miligrame alcool pur. 

Potrivit unui studiu, zilnic, în Capitală, rămân trei șoferi fără permis, deoarece conduc sub influența alcoolului. În ultimele 9 luni au fost întocmite 476 dosare penale pentru conducerea autovehiculului sub influența alcoolului.

[citeste si]

Cei care sunt prinși conducând sub influența alcoolului pot rămâne fără carnet timp de 90 de zile. În cazul în care alcoolemia depășește 0.80 grame/litru de alcool în sânge, șoferul se poate alege cu dosar penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel