Urmărește emisiunea live


Șoferul camionului cu 50 de imigranți morți ar fi român

Camionul în care au fost găsiți zeci de imigranți morți pe o autostradă din Austria este înscris în Ungaria pe numele unui cetățean român.

Informația provine de la poliția austriacă și a fost furnizată de purtătorul de cuvânt al premierului Viktor Orban, potrivit Agerpres

Descoperirea macabră a fost făcută joi dimineață. Camionul cu imigranți morți era staționat pe o bandă de staționare în  landul austriac Burgenland, din apropierea graniței cu Ungaria.  "Este o zi sumbră. (...) Această dramă ne afectează pe toți", a declarat ministrul austriac de interne Johanna Mikl-Leitner, adăugând că "traficanții de ființe umane sunt criminali". Camionul era staționat de miercuri în zona respectivă. "Nu putem spune deocamdată cu certitudine cum au murit" persoanele din camion, a mai precizat purtătorul de cuvânt al poliției austriece.

"Poliția austriacă și cea ungară vor lucra împreună pentru a afla ce s-a întâmplat și pentru a-i aresta pe responsabili", a declarat Janos Lazar, purtător de cuvânt al premierului ungar Viktor Orban. El a indicat că poliția austriacă a informat Budapesta că șoferul camionului era român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel