Ofertele imobiliare București exclusive la Târgul Național Imobiliar

O garsonieră în cartierul bucureștean Berceni la prețul de 16.500 de euro sau o vilă situată în zona Unirii care poate fi achiziționată pentru 2,5 milioane de euro sunt numai două dintre ofertele imobiliare din Capitală prezente exclusiv la Târgul Național Imobiliar (TNI) care începe vineri, la Palatul Parlamentului.

La eveniment participă peste 110 companii cu oferte de locuințe noi și vechi, spații comerciale, terenuri din București, Ilfov, de pe litoral și Valea Prahovei, dar și din celelalte zone ale țării.

În cadrul ediției de toamnă a TNI, se va relua proiectul 'Harta Proprietăților Imobiliare', în care vor fi expuse în mod inedit cele mai interesante oferte imobiliare din București și din împrejurimi.

Consiliului Român pentru Clădiri verzi din România (ROGBC) realizează, în cadrul TNI, Green Home Pavilion unde vor fi prezentate sisteme și produse pentru case verzi. De asemenea, va fi oferită consultanță gratuită pentru a economisi bani prin alegerea unei locuințe sustenabile de o calitate superioară.

Programul de vizitare este vineri și sâmbătă, în intervalul orar 10.00 — 19.00, iar duminică între 10.00 — 16.00. Prețul biletului de intrare este de 5 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel