Oferte job-uri: peste 8000 de locuri de muncă disponibile

Locuri de muncă
Locuri de muncă

Numărul locurilor de muncă active în acest moment pe cele mai importante site-uri de recrutare depăşeşte 8.000. Cele mai multe joburi disponibile sunt în IT, vânzări, serviciu clienţi, retail şi inginerie.

În IT (software, hardware, programare) sunt disponibile în prezent peste 3.000 de posturi, numărul de joburi vacante în vânzări depăşeşte 2.000, în timp ce în retail firmele oferă peste 1.000 de joburi, informează Realitatea.

„IT- iştii, specialiştii în vânzări, inginerii şi vorbitorii de limbi străine au şi în acest an cele mai multe oportunităţi de angajare”, spun recrutorii.

Pe segmentul de serviciu clienţi angajatorii oferă aproape 1.000 de posturi, iar în inginerie se înregistrează peste 800 de posturi vacante. Peste 800 de locuri de muncă vacante sunt şi în sectorul medical şi telecomunicaţii.

În prezent, pe site-ul de recrutare BestJobs sunt disponibile peste 8.500 de locuri de muncă.

Cele mai multe oportunităţi de angajare sunt în Capitală. Un număr mare de posturi vacante sunt şi în Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Potrivit reprezentanţilor site-ului de recrutare Myjob numărul locurilor de muncă vacante ar putea creşte, în 2012, cu până la 15% faţă de cel înregistrat anul trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel