Oferte atractive pentru vacanța de Paște. Unde puteți merge pe 20 aprilie când pică Paștele, ziua Învierii lui Hristos

Când spunem Paște (20 aprilie), spunem ziua Învierii Domnului, dar ne gândim și la locul în care ne vom petrece vacanța din 2014. Agențiile de turism vin în ajutorul românilor cu oferte care mai de care mai atractive pentru buzunarul fiecăruia.

Există variante pentru oricine – atât pentru cei care vor să aleagă un hotel confortabil, dar și pentru cei care vor o pensiune liniștită unde să poată participa la diferite tradiții cu ocazia Paștelui.

Pentru că nu mai este mult până pe data de 20 aprilie 2014, atunci când creștinii prăznuiesc Paștele, DC News vă prezintă câteva soluții pentru a vă relaxa departe de agitația cotidiană. 

Pachetele turistice pentru data de 20 aprilie au fost deja puse în vânzare, iar oferta hotelierilor și a proprietarilor de pensiuni este destul de bogată și variată, în dorința cuceririi unui număr cât mai mare de oameni.

Vacanță de Paște 2014, 20 aprilie, la munte

Sunt mulți români care preferă de Paște să meargă la munte, iar ofertele actuale îi ajută să aleagă o destinație cât mai apropiată de preferințele lor.

De exemplu, dacă vreți să stați la un hotel de trei stele din Sinaia, aflați că pentru un sejur de trei nopți de cazare, trebuie să scoateți din buzunare 890 lei pentru o cameră dublă. "Pachetul de servicii include: 

trei nopți de cazare cu mic dejun bufet inclus,
 primire tradițională cu ouă roșii și un delicios cozonac în Noaptea Învierii, 
Dejun pastoral în data de 20 aprilie cu program artistic diversificat susținut de renumiții artiști Nico și Aurel Moldoveanu, tombolă cu premii, 
parcare, acces centru SPA (piscină, sală de fitness, saun", este oferta Hotel Sinaia.

Dacă vreți mai mult confort, puteți alege un hotel de patru stele – Piatra Mare – din Poiana Brașov. Pentru rezervări înainte de data 15.03.2014, aveți și un discount de 10%. Pentru o cameră dublă, trebuie să plătiți 1.390 lei, iar pachetul de trei nopți include mic dejun, două sau trei cine îmbelșugate, dejun festiv (20.04), acces gratuit piscină, saună, salină, fitness, wi-fi, parcare, fan club sau program artistic.

Vacanță Paște 2014, la munte, la pensiune

Dacă nu alegeți un hotel, atunci vă recomandăm o pensiune la Bușteni. De pe site-ul Turistinfo, aflăm că vila Casa Luxury are o ofertă specială de Paște. Dispune de camere cu baie proprie (cabine cu hidromasaj), televizoare Led, paturi matrimoniale, balcon. Are toate dotările pentru petrecerea unei vacanțe perfecte la munte (de la foișor în curte cu grătar, spațiu interior de luat masa la canapele cu TV, frigider, bucătarie utilată complet, wireless, parcare proprie, curte amenajată), totul la prețul de 100 de lei pentru o noapte.

Vacanță de Paște 2014, peste hotarele României

Dacă vreți să schimbați registrul, puteți pleca din țara noastră. 

Vacanță-Eurotrip vă oferă câteva pachete pentru vacanța de Paște 2014. De exemplu, dacă vreți să vă plimbați prin Barcelona, aflați că prețul unui sejur este de 311 euro de persoană. La Hotelul Solvasa – hotel de patru stele – vă puteți relaxa, iar prețul include biletul de avion dus-întors, taxele de transport și cazarea, masa nefiind inclusă în ofertă. De ce Barcelona? Răspunsul îl aflăm de pe site-ul Vacanță-Eurotrip: "În fiecare an, Barcelona revine la viață cu străzile pline de sărbătorile de Paști, inclusiv spectaculoase parade, procesiuni și, desigur, ciocolata delicioasă. Norocoși se pot considera turiștii care se află în vizită în perioada Paștelui, căci aici are loc un concurs al formelor de ciocolată, reprezentând imagini dintre cele mai surprinzatoare. Barcelona, fiind un oraș catolic, susține tradiția de Paști de a mânca pește în Vinerea Mare".

Vacanța de Paște 2014, la malul mării

Pentru că unora le place marea indiferent de anotimp, vă propunem o vacanță de Paște la malul mării. 

Hotel Iaki din Mamaia propune – pentru Sărbătorile Pascale – un sejur de trei nopți/loc în cameră dublă – contra unui cost de 1,344 lei. Ce include pachetul? "Oferta cuprinde trei nopți de cazare ALL INCLUSIVE (mic dejun, prânz, cină, gustări), brunch în ziua de Paște (20 Aprilie 2014)
, acces IAKI Spa, pentru: piscină, saună, jacuzzi, fitness, duș emotional, duș cervical, tratamente Spa: ritual de înfrumusețare "Charm de Orient" și duș subacval - pentru doamne, masaj cu pietre vulcanice și dus Vichy - pentru domni
- excursie la Cetatea Enisală și Cetatea Histria (19 Aprilie 2014), divertisment și animație pentru copii", aflăm de pe site-ul Viaromânia.ro.

La Neptun vă puteți închiria un apartament cu un dormitor la hotelul Club Cristal (trei stele). Astfel, potrivit agenției Paralela 45, un pachet de trei nopți (19-21 aprilie) costă 450 lei. Tariful nu include și servicii de masă. Complexul dispune de apartamente cu două sau trei camere dotate și utilate, terase, încălzire centrală, aer condiționat, curte gazonată; loc de parcare rezervat în fața vilei pentru fiecare apartament, cu acces direct din stradă.

Vacanța de Paște 2014, în Delta Dunării

Un loc ideal pentru petrecerea de Paște poate fi și Delta Dunării. Astfel, pentru un sejur de patru nopți (18-22 aprilie) la Hotel Safo (trei stele) veți plăti 635 lei/persoana, arată agenția Europa Travel. Tariful include: excursie cu barca în rezervația Biosfera Delta Dunării (în funcție de condițiile meteo) în 18.04, pentru ca seara să fiți așteptați la un grătar în aer liber și foc de tabără. De asemenea, este inclusă și o cină festivă de Înviere (19.04), prânz tradițional de Paște (20.04), dar și acces gratuit la piscina descoperită. Servicii masă: se acordă în restaurantul Complexului Safo, categoria 3 stele, mic dejun bufet suedez, prânzul și cina în sistem a la carte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel