Ofertă de Valentine's Day şi Dragobete, două bilete la tren la preţ de unul. Vezi rutele

casa bilete
casa bilete

CFR Călători vine cu oferte de nerefuzat.  În zilele de 14 şi 24 februarie 2014, clienţii îşi pot cumpăra bilete la jumătate de preţ, prin Oferta pentru călătorie în doi. Reducerea de 50% din tariful biletului întreg se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren InterCity şi este disponibilă doar la casele de bilete.

 Un cuplu care va pleca din Bucureşti Nord trenul IC "Dacia" 346, la clasa a II-a, în ziua de vineri, 14 februarie, sau în ziua de 24 februarie, având ca destinaţie Sighişoara, va plăti 94,5 lei în loc de 179 lei pentru două bilete. Cuplurile care vor opta pentru ruta Mediaş-Predeal cu trenul IC "Ister"473 la clasa a II-a, în acelaşi interval, vor plăti 74,5 lei în loc de 139 lei pentru două bilete. Sumele includ şi tariful de rezervare a locurilor.

Oferta este valabilă atât pentru călătoriile la clasa I, cât şi la clasa a II-a. Oferta e valabilă pentru călătoria în trafic intern, în limita locurilor disponibile, la mai multe trenuri. Trenurile IC "Dacia" 346 şi 347 Bucureşti Nord – Curtici & retur şi IC "Ister" 472 şi 473 Bucureşti Nord – Curtici & retur vor face opriri în: Ploieşti Vest, Sinaia, Predeal, Braşov, Sighişoara, Mediaş, Blaj, Teiuş, Alba Iulia, Simeria, Deva, Arad. IC 533 Teiuş – Cluj Napoca va avea opriri în: Teiuş, Războieni, Câmpia Turzii, Cluj Napoca, iar IC 532 Cluj Napoca – Bucureşti Nord în Câmpia Turzii, Războieni, Teiuş, Blaj, Copşa Mică, Mediaş, Sighişoara, Braşov, Predeal, Sinaia, Ploieşti Vest

Înainte de călătorie, CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internaţional Gara de Nord Bucureşti) sau să se adreseze personalului nostru din staţii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel