Șofer român, manervră uluitoare pe o autostradă din Elveția. Polițiștii au rămas muți

Polițiștii elvețieni au rămas muți după ce au văzut imaginile filmate de un alt șofer care se afla în cafeneaua unei benzinării de pe autostrada A1.

Deoarece a ratat ieșirea spre un centru service situat în dreptul orașului Kolliken, șoferul "profesionist" a decis să meargă cu spatele în timp ce pe lângă el treceau în viteză mai multe mașini și camioane de mare tonaj. Doar o minune a făcut ca românul să nu provoace o tragedie.

Potrivit jurnaliștilor elvețieni de la Tele M1, scrie Știri Diaspora, românul are permis de conducere profesionist doar de o lună de zile și se afla în Elveția pentru prima dată. Întrebat cum de a decis să facă o asemenea manevră, bărbatul și-a motivat gestul prin faptul că a văzut în parcare mai multe camioane cu plăcuțe de înmatriculare românești și dorea să vorbească cu cineva deoarece el nu cunoaște nicio limbă străină. El și-a cerut scuze jurnaliștilor care l-au intervievat.

Un purtător de cuvânt al poliției din cantonul elvețian Argovia a declarat că șoferul român riscă să îi fie suspendat permisul de conducere și să îi fie retrasă licența de transport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel