Șofer băut, prins în timp ce dădea mită polițiștilor

Poliţiştii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) - Serviciul Anchete au prins, sâmbătă, un bucureştean în timp ce oferea mită unor poliţişti de la Rutieră care l-au depistat în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sâmbătă, conducătorul auto, aflat pe Calea 13 Septembrie, a refuzat să oprească la solicitarea agenţilor de poliţie, care au plecat în urmărirea acestuia şi au reuşit blocarea lui pe strada Dumbrava Nouă. 

La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,43 mg/l alcool în aerul expirat, context în care bucureşteanul în vârstă de 49 de ani le-a propus poliţiştilor să nu ia măsurile legale în schimbul a 300 de euro. 

Agenţii nu au dat curs propunerii şi l-au condus la IML, unde i-au recoltat probe biologice de sânge. De asemenea, au raportat incidentul, fiind sesizată Direcţia Generală Anticorupţie, care a organizat acţiunea de prindere în flagrant, scrie Agerpres.

Astfel, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul DGA - Serviciul Anchete, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Bucureşti, cu sprijinul Serviciului Tehnic, l-au prins în flagrant pe bucureştean în timp ce oferea suma de 300 lei celor doi agenţi de poliţie din cadrul DGPMB - Brigada Rutieră. 

Procurorul de caz a dispus iniţial reţinerea persoanei pentru cercetări privind săvârşirea infracţiunii de dare de mită, ulterior fiind luată măsura controlului judiciar pe 60 de zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel