EXCLUSIV  Odorheiu Secuiesc și micii de la Kaufland. Ce e în neregulă cu filmulețul "Străin în țara mea"-VIDEO

Vloggerul clujean "Milițianul" a mers la Kaufland, în Odorheiu Secuiesc, să-și cumpere mici. Ideea nu era să-și cumpere mici, ci să facă experimente prin care să arate ce răi sunt maghiarii. 

După ce vezi filmulețul un lucru este evident: omul a avut de la început un scop și acela nu era să mănânce mici, ci să arate, cum spuneam de la început, cum crede el că sunt oamenii din Ținutul Secuiesc, adică răi.

VEZI ȘI: Mici Kaufland Odorheiu Secuiesc. ADEVĂRUL a ieșit la iveală: Cum s-a făcut filmarea

Ne anunță, încă de la începutul clipului, că are o cunoștință care i-a zis că dacă ajunge în Odorheiul Secuiesc și vrea să ceară ceva în limba română la Kaufland, la mici, nu este servit dacă aude vânzătoarea că ești român. Omul se filmează în mașină, chiar până să ajungă la magazin, apoi după un mic bruiaj care apare pe video, merge să comande. Nu știm dacă vloggerul a mai avut vreo discuție cu vânzătoarea și înainte pentru că ea este vădit iritată. Dar să presupunem că erau la primul dialog. După cum puteți observa, inițial vânzătoarea i-a luat banii pentru comanda de mici. Apoi, vloggerul pentru a-și putea atinge scopul a sesizat cum l-ar fi înjurat, în ungurește, și a început să întrebe în jur: "M-a înjurat. Ce a zis?? Ce a zis??". Apoi se observă clar încă o "tăietură" pe video și după aceea, se vede cum vănzătoarea îi întinde banii să-și ia micii de unde vrea.

CITEȘTE ȘI: Am fost la Sfântu Gheorghe (Covasna). Ce ȘOC am avut în restaurant când am cerut mâncare

Până la urmă, când cineva este agresiv în limbaj, nu știu de ce o vânzătoare ar trebui să se facă preș în fața clientului. Mă îndoiesc că dacă ești elegant în exprimare, primești de la celalălt, în schimb, o lovitură în cap. Dar poate fata nu știa limba română. Și oricum, în jurul tău găsești mereu pe cineva să te ajute cu traducerea.

VEZI ȘI: Banciu vrea închiderea Kaufland. Mesaj ȘOC despre maghiari-VIDEO

Dar, mai este un lucru important decât orice am scris mai sus. Haideți să ne uităm când a fost dat publicității acest video: pe 31 august. Ce să vezi... chiar de ziua Limbii române. Nu cumva pentru a alimenta, din nou, dacă mai era cazul "războiul" dintre unguri și români? Cert este că vloggerul ne îndeamnă să dăm Share "poate ajunge la cineva din conducerea Kaufland".

[citeste si]

Dumneavoastră ce părere aveți?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel