Octavian Hoandră a avut un invitat special la Realitatea TV. ”Nu mă așteptam să mă chemați”

Hoandră
Hoandră

Octavian Hoandră a avut un invitat special la Realitatea TV.

Este vorba despre Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală.

"Nu mă așteptam să mă invitați, vă spun drept", a zis, mai în glumă, mai în serios, Monica Pop.

"Păi de ce? Noi toți am fost impresionați de drama prin care ați trecut. Am un mare respect pentru medici, pentru oamenii care sunt intermediari între Dumnezeu și viața noastră", a răspuns Octavian Hoandră.

"Absolut! Sistemul medical nu este așa cum este descris uneori în media. Sunt oameni foarte dedicați care stau la căpătâiul pacienților pentru a-i salva. Sunt de-o calitate extraordinară. Mă apucă nervii când aud că se vorbește urât despre un medic pe nedrept. (...) Unii vor să distrugă sistemul de sănătate. Bănuim cine... (...) Se poate trăi fără orice, dar nu și fără doctori. Ministrul Sorina Pintea încearcă să facă niște lucruri. (…) Cum a putut Cioloș să-l pună ministru la Sănătate pe Voiculescu? Întâi a vrut să pună un gigolo sau ceva de genul. Apoi l-a pus pe unul care a făcut atâta rău medicinei… Vlad Voiculescu are un comportament inadmisibil. M-a consternat faptul că a pus stavilă transplantului pulmonar", a mai spus Monica Pop la Realitatea TV.

”Este o răutate între generații pe care nu o înțeleg. (...) Am fost impresionat de drama dumneavoastră... un om bolnav de cancer să fie târât în așa hal...”, a adăugat Octavian Hoandră referindu-se la faptul că Monica Pop s-a luptat cu cancerul.

În iunie 2016, Cătălin Tolontan a publicat un reportaj în care susținea că Monica Pop, directoare a Spitalului de Oftalmologie din București, a falsificat contractul de închiriere dintre Spitalul de Oftalmologie şi firma care a luat spaţiul. Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a asmuțit DNA-ul pe renumita doctoriță și a bagat-o într-o anchetă timp de doi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel