Ochii din umbră, nou sezon, la Kanal D

Ochii din umbră
Ochii din umbră

Un nou sezon "Ochii din umbră" debutează duminică, 4 noiembrie, de la 23:15, la Kanal D!

Din 4 noiembrie, de la ora 23:15, Ernest revine, în fața telespectatorilor Kanal D, cu un nou sezon "Ochii din umbră". Fascinantele povești de viață, intrigile atent țesute în jurul vieților oamenilor obișnuiți, iubirile trădate, înșelătoriile financiare și secretele teribile descriu noul sezon "Ochii din umbră".

Sub atenta supraveghere a lui Ernest și a echipei emisiunii de investigatori, telespectatorii vor fi martori ale unor tulburătoare povești de viață, în care actorii principali sunt oamenii obișnuiți, care se confruntă cu situații bizare, persoane ale căror vieți sunt date peste cap, din cauza minciunilor, infidelităților sau a înșelătoriilor celor din jur.

"Începem noul sezon în forță, cu noi cazuri de infidelitate, dar și cu situații critice ce implică înșelătorii, realizate în felurite moduri, ale căror victime putem ajunge oricare dintre noi. Așadar, mare atenție la <Ochii din umbră> dacă vreți să fiți puși la curent cu noile <trend-uri> în materie de capcane întinse de infractori/profitori. Tot în acest nou sezon vă aducem în atenție cazuri cu un puternic impact social și emoțional, persoane care profită de pe urma neputinței, sărăciei altor semeni și fac, de pe urma lor, o mulțime de bani. Așa cum v-am obișnuit și în sezonul trecut, veți pătrunde în culisele muncii de detectiv, veți vedea cum se realizează un filaj, cum este munca de teren și veți pătrunde, prin intermediul micului ecran, în sediul central de investigații <Ochii din umbră>, locul unde se monitorizează munca din teren a detectivilor", spune Ernest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel